Photogtaphy Forums

Photography Forums > Photography Newsgroups > Software Archive > Photoshop > Bad Filters... Please help!!!!

Reply
Thread Tools Display Modes

Bad Filters... Please help!!!!

 
 
Dave
Guest
Posts: n/a

 
      01-01-2004, 08:09 PM
I'm having a problem in PS7 with several of the filters. When I call
them up they display a white screen and of course if I hit the ok
button it changes my image to white. I tried installing PS7 over the
top of the old version and also uninstalling and reinstalling it but
the same error occurs.

Is this a known phenomenon and how can I fix it?

I've also tried going through regedit to delete any cosmic debris
before reinstalling but there is too much to track down.

Thanks
Dave
 
Reply With Quote
 
 
 
 
edjh
Guest
Posts: n/a

 
      01-01-2004, 08:55 PM
Dave wrote:
> I'm having a problem in PS7 with several of the filters. When I call
> them up they display a white screen and of course if I hit the ok
> button it changes my image to white. I tried installing PS7 over the
> top of the old version and also uninstalling and reinstalling it but
> the same error occurs.
>
> Is this a known phenomenon and how can I fix it?
>
> I've also tried going through regedit to delete any cosmic debris
> before reinstalling but there is too much to track down.
>
> Thanks
> Dave


Questions:

What platform/OS?

Are you updated to 7.0.1?

Have you tried resetting preferences?

What kinds of files (RGB? 16 bit?, etc.?)

Photoshop's native filters or third party?

--
Comic book sketches and artwork:
http://www.sover.net/~hannigan/edjh.html

 
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Bad monitor from bad video card? Jim Gunn Amateur Video Production 1 05-18-2006 10:33 PM
Sony Cybershot DSC-W1... Bad Camera...Bad Customer Service by Sony... Read on... unavailable Sony 41 06-29-2004 05:45 AM
Damaged miniDV tape: bad lot or bad camera? Recovery? JT Professional Video Production 2 06-27-2004 09:47 AM
Damaged miniDV tape: bad lot or bad camera? Recovery? JT Amateur Video Production 0 06-15-2004 10:46 PM