Adobe Photo Deluxe

Discussion in 'Digital Cameras' started by jwr4, Nov 12, 2005.

  1. jwr4

    jwr4 Guest

    For two years I have been using Adobe PhotoDeluxe Business Edition (I
    believe v. 2.0) to edit photos, etc.

    Last after trying to install the driver for my didital camera, I found
    Adobe PhotoDeluxe has changed.

    I go to the PhotoDeluxe page, and make any changes to the photo.

    Then I click "Send & Save" in the left column.

    I then click the "To Disk" tab at the page top.

    Click "Export", then the 'Export" tab at the top, then click "JPEG".

    The disk, either fixed or floppy, depending on my preference, begins to
    work, but then stops and after about 30 seconds a box pops up labled
    "Not A Gallery Photo". This has something else under it, but I can't
    write quick enough to get it down.

    A few seconds later another box pops up, "The photo browser could not be
    started. PhotoDeluxe may not be installed correctly." When I click the
    "OK" button, after a short time, the "Save" page comes up where the file
    name is entered. Here I enter the file name and click the "save" button.
    Photo then saves ok.

    Below the box where the file name is entered, the "save as" box, is a
    box labeled "Flatten Image". Beneath this is a box labeled "Add To
    Gallery". In the past there has always been a check mark in the small
    box at the left of the "Add to Gallery" box. There is no longer a check
    mark there.

    Questions: What does the box "Not A Gallery File" file mean, and why it
    it suddenly popping up. It never has before.

    What is meant by "The photo browser could not be started. Photo Deluxe
    may not be installed correctly?" I've been using it for a couple years,
    so it obviously has been installed correctly during that time.

    The only thing I have done is try to install the driver for my digital
    camera. Did that mess up something?
     
    jwr4, Nov 12, 2005
    #1
    1. Advertisements

  2. jwr4

    jwr4 Guest

    The PhotoDeluxe version I have been using is 1.0, not 2.0.
     
    jwr4, Nov 12, 2005
    #2
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.