Anyone else have proplems with Sigma 14mm Nikon AF-D?

Discussion in 'Nikon' started by Norm Dresner, Sep 26, 2005.

  1. Norm Dresner

    Norm Dresner Guest

    Lens (bought used on eBay and working when I got it a few months ago) failed
    recently. Neither my D70 or either of my N90's would acknowledge that the
    lens was a CPU-lens. Took it to Strauss PhotoTech [fortunately a local
    place for me] and was told that (a) the "rear lens mount had failed and
    needed to be replaced" and (b) they've "seen this a lot" with this lens.
    Has anyone else had similar bad lick with this Sigma lens -- or any other
    Sigma lens?

    TIA
    Norm
     
    Norm Dresner, Sep 26, 2005
    #1
    1. Advertisements

  2. Norm Dresner

    Jerry L Guest

    Strange....

    If you can, try the lens on a Nikon F5 body and see if all is well.
    I've one and it has never been in need of service. (It is a
    second-party lens, and your N90 is not as new as a N90s would be. As
    for the D70 needing a Nikon CPU to communicate __ maybe.)
    = = =
     
    Jerry L, Sep 27, 2005
    #2
    1. Advertisements

  3. Norm Dresner

    Norm Dresner Guest

    The Sigma 14mm worked perfectly on the D70 and both the N90 & N90s for a few
    months until it failed while I was on the last trip [naturally]. I trust
    Strauss to have tested the lens and determined if indeed it had failed as
    they said.

    Norm
     
    Norm Dresner, Sep 27, 2005
    #3
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.