Bridge Won't Install

Discussion in 'Photoshop' started by DiddyS400, Jun 9, 2005.

  1. DiddyS400

    DiddyS400 Guest

    Hi,

    I just upgraded from PS7 to CS2 having tried the CS2 tryout version first.
    Before upgrading I uninstalled both PS7 and the tryout version.

    However the Bridge didn't install with CS2. I've tried to install it
    separately from the Bridge folder on the CD, but the installer gives me an
    error message saying that it has detected a newer version of Bridge already
    installed and it closes.

    I've removed every piece of Adobe software I can find and tried reinstalling
    CS and the Bridge, but I get the same message.

    Has anybody else had this problem? Does anyone know of a solution? I'm
    wondering if formatting the hard drive and reinstalling everything may be
    the only answer, but it does seem rather extreme.

    Any words of wisdom gratefully received.

    TIA,

    Derek.
     
    DiddyS400, Jun 9, 2005
    #1
    1. Advertisements

  2. DiddyS400

    Not Me Guest

    | Hi,
    |
    | I just upgraded from PS7 to CS2 having tried the CS2 tryout version first.
    | Before upgrading I uninstalled both PS7 and the tryout version.
    |
    | However the Bridge didn't install with CS2. I've tried to install it
    | separately from the Bridge folder on the CD, but the installer gives me an
    | error message saying that it has detected a newer version of Bridge
    already
    | installed and it closes.
    |
    | I've removed every piece of Adobe software I can find and tried
    reinstalling
    | CS and the Bridge, but I get the same message.
    |
    | Has anybody else had this problem? Does anyone know of a solution? I'm
    | wondering if formatting the hard drive and reinstalling everything may be
    | the only answer, but it does seem rather extreme.
    |
    | Any words of wisdom gratefully received.
    |
    | TIA,
    |
    | Derek.
    |

    On the assumption you have a Windose maching. You may have some stuff in
    the registry that is telling the install program that there is an existing
    program.
     
    Not Me, Jun 10, 2005
    #2
    1. Advertisements

  3. DiddyS400

    DiddyS400 Guest

    Hi,

    Yes, it's WinXP. What you say makes sense. Think I'll reinstall XP as I'm
    having some other probs anyway.

    Many thanks,

    Derek.
     
    DiddyS400, Jun 10, 2005
    #3
  4. DiddyS400

    Not Me Guest

    "DiddyS400"
    |
    | Hi,
    |
    | Yes, it's WinXP. What you say makes sense. Think I'll reinstall XP as I'm
    | having some other probs anyway.
    |
    | Many thanks,
    |
    | Derek.
    |
    | >
    | > On the assumption you have a Windose machine. You may have some stuff
    in
    | > the registry that is telling the install program that there is an
    existing
    | > program.
    | >
    |

    The newest version of spybot (1.4?)
    http://www.spybot.info/en/mirrors/index.html has a somewhat useful reg
    cleaner.

    EZclean
    http://personal.inet.fi/business/toniarts/files/EClea2_0.exe

    is a bit stronger

    regardless BACK UP YOUR REGISTRY before you play with the internals.
     
    Not Me, Jun 11, 2005
    #4
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.