Capture Question for the ATI All-in-Wonder Radeon 7500?

Discussion in 'Amateur Video Production' started by Chim Bubba, Jun 26, 2003.

  1. Chim Bubba

    Chim Bubba Guest

    I just want to know if anyone else has found this problem....
    I have been able to successfully capture video from my TV with this
    card and save it as different formats. I can then view them with the
    File Player software that came with the ATI Multimedia Center. They
    look pretty good except for a little weird squiggely video action at
    the very top of the screen during playback. Not anything really bad
    but it is noticeable. Here is the real problem though. I have notice
    that when I use Windows Media Player to view the files, there is alot
    of choppiness and what you would call audio sync problems. Sometimes
    the video actually stops and the audio continues and visa versa. Now
    this only happens when I play the files in WMP and not at all in the
    File Player that came with the ATI Multimedia Center. Anyone know what
    I am doing wrong? Thanks for any help on this.
     
    Chim Bubba, Jun 26, 2003
    #1
    1. Advertisements

  2. Chim Bubba

    Chim Bubba Guest


    Hmmm curious sorry about not mentioning my setup. Also I am very new
    to this what exactly is a low re-sources???
    Here it is and thanks in advance for any light you or anyone can shed
    on this.
    Windows Media Player 9
    Windows XP Home
     
    Chim Bubba, Jun 26, 2003
    #2
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.