CS4 Erase and Brush tool

Discussion in 'Photoshop' started by BF, Jul 6, 2009.

  1. BF

    BF Guest

    Is there a bug or do I have a problem with the Erase and brush tools.
    After I enlarge the erase tool past a certain point I only have part of
    a circle. The larger I go the less I have. What's up?
     
    BF, Jul 6, 2009
    #1
    1. Advertisements

  2. BF

    BF Guest

    At 310 pixels the circle starts to breakup, meaning I only have part of
    it. At 400 I have less than half of a circle. Sounds like a problem to
    me since CS3 doesn't do it. What do you think? I did a search but can't
    seem to find anyone else with this problem.
     
    BF, Jul 6, 2009
    #2
    1. Advertisements

  3. BF

    Rob Guest

    Been through that scenario whilst setting up CS4 on other computers.

    Its the video card that needs an update to the latest drivers just
    installing 11.0.1 does not fix the problem.


    For the Nvidia driver. New version just released on July 2 2009 (the
    previous version corrected the problem as well)

    http://www.nvidia.com/object/winxp_186.18_whql.html

    Don't have the ATI url.
     
    Rob, Jul 7, 2009
    #3
  4. BF

    BF Guest

    New nvidia drivers fixed it.
    Thanks
     
    BF, Jul 9, 2009
    #4
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.