Error message Full

Discussion in 'Digital SLR' started by nuala m, Jan 20, 2008.

  1. nuala m

    nuala m Guest

    I am getting a "Full" indicator in the screen but there are no photos
    on my card. I tried renaming my file in case all the numbers on my
    ND50 were used up. None of tis helped. I tried to take the card out
    and re-insert but to no avail. Any ideas what the problem might be?
    N
     
    nuala m, Jan 20, 2008
    #1
    1. Advertisements

  2. nuala m

    Paul Furman Guest

    What do you mean 'renaming my file'?
    Reformat in the camera menu should clean it up. You should do this every
    time anyways if you haven't been.
     
    Paul Furman, Jan 20, 2008
    #2
    1. Advertisements

  3. nuala m

    Randy Howard Guest

    Some platforms you might be using will have a "trashcan" feature, that
    even though you think you deleted all the pictures on a computer while
    the memory card were mounted, they're still there, possibly in a hidden
    directory. Make sure you "empty the trash" if that's appropriate.
    Also, try reformatting the card as well.
     
    Randy Howard, Jan 21, 2008
    #3
  4. nuala m

    nuala m Guest

    Thanks did that. I meant renaming the folder.
     
    nuala m, Jan 21, 2008
    #4
  5. There may be a limit for the number of folders in the root directory
    (depending what file system is in use). Perhaps that is the limit being
    hit?

    David
     
    David J Taylor, Jan 21, 2008
    #5
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.