Help! Blank screen on my Fujifilm A303

Discussion in 'Fuji' started by detink, Mar 18, 2005.

  1. detink

    detink Guest

    My Fujifilm A303 has developed a problem - the screen is blank. I can
    "take" a shot - but it is black - nothing appears. I've changed batteries -
    I've changed media cards - and the screen is still . . . blank.

    Has anyone run into this? Any ideas of what is causing it? I'd appreciate
    any help you can provide.

    Thanks!
     
    detink, Mar 18, 2005
    #1
    1. Advertisements

  2. detink

    Kurt Rubin Guest


    Take off the lens cap.
     
    Kurt Rubin, Mar 18, 2005
    #2
    1. Advertisements

  3. detink

    detink Guest

    Nope - this model has a self-retracting lens cover -- and it's working fine.

    ???????????????
     
    detink, Mar 18, 2005
    #3
  4. detink

    Guest

    Did you turn the display off. Look for a button |[]| and press it.

    Wes
     
    , Mar 19, 2005
    #4
  5. detink

    Don B Guest

    I'm not trying to insult your intelligence, but did you turn the dial
    from taking pictures to viewing pictures, or if you are in the picture
    taking mode, push the display button so it switches from viewfinder to
    lcd? If you did and you still don't see anything, you may have a bad
    ccd. This happened to my S2 Pro which luckily Fuji replaced out of
    warranty at no charge.
     
    Don B, Mar 22, 2005
    #5
  6. detink

    detink Guest

    Thanks everyone. I appreciate your input. The problem is now resolved.

    It was a combination of the display [Thanks Wes] and reseating the card.
    So - I'm back up again.

    ;>D

    BTW - Don, congratulations on getting an out of warranty part [what IS a
    ccd] replaced. My local Wolf Camera wanted over $100 for an evaluation.
    Yikes!! I'm glad this group came to the rescue!
     
    detink, Mar 22, 2005
    #6
  7. detink

    mike regish Guest

    CCD is a "charge coupled device" or in other words, the digital equivalent
    of the film. It's the chip that all those megapixels are on.

    mike
     
    mike regish, Mar 24, 2005
    #7
  8. detink

    Miranda

    Joined:
    Nov 20, 2017
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    I have the same problem, but mine is Fujifilm X-A3 and I don't know how to fix it, please anyone can help me?
    thanks
     
    Miranda, Nov 20, 2017
    #8
  9. detink

    Ardiansyah Iqbal

    Joined:
    Apr 30, 2018
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    You problem have solved?
     
    Ardiansyah Iqbal, Apr 30, 2018
    #9
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.