Konica Minolta Scan Dual IV

Discussion in 'Minolta' started by mademedia, Oct 19, 2004.

  1. mademedia

    mademedia Guest

    Anyone have any ideas why my brand new scanner isn't working.

    I am running XP SP2.
    Plenty of RAM and HD space.

    Installation completes and computer finds new hardware, but when I go to
    start up the software, I get:

    error = 4
    could not connect to device

    Any ideas?

    Your help is greatly appreciated.

    Nick

    Caught in the cross fire of the digital revolution
     
    mademedia, Oct 19, 2004
    #1
    1. Advertisements

  2. mademedia

    Diluted Guest

    Anyone have any ideas why my brand new scanner isn't working.
    do you have any other imaging devices installed? If so try unplugging them.
    Windows seems to think that scanners / digital cameras etc are all the same
    thing and only wants to let one work at a time. I cant get any pictures off
    my digital camera if my scanner is still plugged in to another USB port.

    so if theres anything else currently in, try unplugging that.
    just a thought, hope it helps
     
    Diluted, Oct 19, 2004
    #2
    1. Advertisements

  3. mademedia

    mademedia Guest

    Hey all,



    Turns out all was fine with unit. For some reason it was incompatible with
    my USB ports which are native to my motherboard. I was able to try the unit
    on another PC and got it running. So I went to Comp USA, bought a PCI USB
    Card to run it through and Eureka!



    Unit is up and running and I am playing with it now.



    Later,



    Nick
     
    mademedia, Oct 20, 2004
    #3
  4. mademedia

    Ivan Guest

    Don't forget to come back and post some of your scans!
     
    Ivan, Oct 20, 2004
    #4
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.