Olympus E-410 Questions

Discussion in 'Olympus' started by Mr. B, Jul 2, 2007.

  1. Mr. B

    Mr. B Guest

    I just purchased an Olympus E-410 SLR...

    Two items:

    First, when reviewing pictures taken, if you press the OK button, a RED box
    (with a Check mark) appear around the image... What does this do or is for? I
    can't find anything in the manual (not a big deal, but I'm a bit curious).

    Second, none of my camera settings are 'saved' when I turn off the camera...
    they always come back as Default settings and picture numbers are reset as
    well. I also cannot get to CUSTOM RESET SETTINGS as it is not enabled. Is
    this 'normal'? ( I don't think it is )

    Any thoughts or comments appreciated.

    BruceF
     
    Mr. B, Jul 2, 2007
    #1
    1. Advertisements

  2. Mr. B

    Ross Guest

    I don't this to sound rude but, have you read the manual? (If all else etc.
    etc. etc.)

    Here is a link to download one if you need it.

    http://tinyurl.com/axub7


    Ross
     
    Ross, Jul 3, 2007
    #2
    1. Advertisements

  3. Mr. B

    Mr. B Guest

    Hehehe... sure did...

    On this one... I "THINK" this has something to do with RAW format (still
    playing with this).

    On this one... I think that IF I have my settings to AUTO, I (naturally) loose
    my settings as that is how the Camera wants to do things... If I choose
    another setting (ie: A for Aperature), then my settings are saved.

    Again, the manual was not very clear on that either. Oh well... Entering Day
    2 now.

    BruceF
     
    Mr. B, Jul 3, 2007
    #3
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.