Pentax Optio 430RS error

Discussion in 'Pentax' started by Gerhard, Jul 11, 2008.

  1. Gerhard

    Gerhard Guest

    Hello,

    My camera shows only a message at start up: No Menu Data (0e01).
    Nothing but the on/off button works.

    Does this mean its firmware is corrupted?
    Can it be restored?

    Any ideas/suggestions?
    Or should I ask on another forum?

    Best regards,

    Gerhard
     
    Gerhard, Jul 11, 2008
    #1
    1. Advertisements

Want to reply to this thread or ask your own question?

It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). Just click the sign up button to choose a username and then you can ask your own questions on the forum.
Similar Threads
  1. Sheldon
    Replies:
    1
    Views:
    442
    Paul Furman
    Jun 11, 2005
  2. Brian Edwards

    Pentax Optio SV

    Brian Edwards, Mar 18, 2005, in forum: Pentax
    Replies:
    0
    Views:
    384
    Brian Edwards
    Mar 18, 2005
  3. lindall
    Replies:
    0
    Views:
    373
    lindall
    Dec 29, 2003
  4. Chris D

    Pentax Optio S50

    Chris D, Apr 13, 2005, in forum: Pentax
    Replies:
    4
    Views:
    447
    Chris D
    Apr 13, 2005
  5. Rob Taylor

    Pentax Optio 550

    Rob Taylor, Aug 12, 2003, in forum: Pentax
    Replies:
    0
    Views:
    483
    Rob Taylor
    Aug 12, 2003
  6. Steve Silverman

    Pentax Optio S40 file formats - advice needed

    Steve Silverman, May 4, 2004, in forum: Pentax
    Replies:
    0
    Views:
    375
    Steve Silverman
    May 4, 2004
  7. Replies:
    0
    Views:
    664
  8. Pentax Optio MX at Costco ($399)

    , Jul 11, 2004, in forum: Amateur Video Production
    Replies:
    9
    Views:
    362
Loading...