Polaroid SprintScan 4000 Installation Problem: Windows XP

Discussion in 'Scanners' started by Brian Dipert, Jun 29, 2003.

  1. Brian Dipert

    Brian Dipert Guest

    Hi folks, hopefully someone has the answer to this problem which is
    baffling the heck of of me. Running Windows XP Professional, initially
    without ASPI installed (but I've now installed the latest Adaptec
    build, and verified that the installation was successful, as part of
    the debugging process). Polacolor Insight 5.5.1 installation seems to
    work fine. I reboot and Windows finds the scanner at the end of a
    short SCSI chain (a Zip drive and Microtek scanner, also on the chain
    but with different IDs, work fine by the way) and then Windows prompts
    me for the driver location to complete the hardware installation.

    For the life of me I cannot find where it is. I've tried both the
    Polaroid directories created under c/program files and c/program
    files/common files, along with the one created under
    c/windows/twain32, but Windows claims there's no driver file there.
    Polaroid's website is no help; the Polacolor Insight readme PDF claims
    there's a 'SprintScan Drivers' folder somewhere (it doesn't exist) and
    part of the site is down at the moment.

    Help! Thanks in advance

    NOTE NEW ADDRESS AND FAX NUMBER
    Brian Dipert
    Technical Editor: Mass Storage, Memory, Multimedia, PC Core Logic and Peripherals, and Programmable Logic
    EDN Magazine: http://www.edn.com
    5000 V Street
    Sacramento, CA 95817
    (916) 454-5242 (voice), (617) 558-4470 (fax)
    ***REMOVE 'NOSPAM.' FROM EMAIL ADDRESS TO REPLY***
    mailto:
    Visit me at http://www.bdipert.com
     
    Brian Dipert, Jun 29, 2003
    #1
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.