[Semi-OT] CS2 Installer Bails

Discussion in 'Photoshop' started by Cassandra J. Nichols, May 13, 2005.

  1. I apologize for the semi-off-topicness, but there's no general
    "Adobe" or "Creative Suite" newsgroup.

    I recently purchased a copy of Creative Suite 2 Premium Education and
    am having a problem running the installer. Whether run via autoplay or
    manually, the installer asks me my language, has me agree to the License
    Agreement, and then presents me with the main menu. I select "Install
    the Adobe Creative Suite 2" and a window appears with the message "Adobe
    Creative Suite 2 Initializing, Please Wait...". The processor usage of
    "setup.exe" on my XP3200+ is around 10-12% for about three seconds, then
    the process terminates and the window disappears (and the disc spins down).

    Do anyone have any hints as to what may be causing this? I installed
    CS1 about a month ago and uninstalled it about a week ago, if that may
    be relevant due to lingering files.

    Thanks to all for any advice!
     
    Cassandra J. Nichols, May 13, 2005
    #1
    1. Advertisements

  2. Oopsie! I neglected to mention my OS. It's Windows XP Pro with SP2,
    the same which I installed CS1 on. The only change to Windows itself is
    that I installed the spyware scanner updated that was released a day or
    two ago.
     
    Cassandra J. Nichols, May 13, 2005
    #2
    1. Advertisements

  3. Cassandra J. Nichols

    KatWoman Guest

    is the disc itself damaged? or scratched? that happened to me before,
    sometimes the comp can't read the files off the CD
     
    KatWoman, May 13, 2005
    #3
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.